AANKOMENDE STUDENTEN

English Information

Ga je binnenkort starten met een studie aan de School of Business and Economics? Dan heb je waarschijnlijk de nodige vragen. Dat kunnen hele praktische vragen zijn, zoals hoe en waar je je moet inschrijven voor vakken, maar ook vragen over welke studieverenigingen onze faculteit heeft of hoe je met andere studenten in contact kunt komen.

Voordat je aan je studie begint, komt er vaak veel informatie op je af en kan het zijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vind je hieronder een handig overzicht met alle informatie over het hoe, wat, waar en wanneer.

Heb je toch nog een vraag die hier niet beantwoordt wordt? Neem dan contact op met de Studentenbalie: contact@vu.nl


AANKOMENDE BACHELORSTUDENTEN

Je gaat binnenkort je bacheloropleiding aan de VU beginnen. Dat is ontzettend leuk, maar waarschijnlijk ook best spannend. Gelukkig hebben we alle informatie die je nodig hebt om je opleiding succesvol te starten bij elkaar gezet. Deze kun je vinden op de Pre-Student Community. Je kunt hier inloggen met je VUnet-ID, die je inmiddels hebt ontvangen. Als je je VUnet-ID kwijt bent, dan kun je terecht bij de Studentenbalie

Onze bacheloropleidingen zijn:


AANKOMENDE MASTERSTUDENTEN

Ga je beginnen aan een van onze masteropleidingen? Dan vind je alle algemene én opleidingsspecifieke informatie die je nodig hebt op deze pagina. Of je nu doorstroomt vanaf een bacheloropleiding van de VU of van buiten de VU komt: hier vind je alle informatie die je nodig hebt om met een vliegende start aan je masteropleiding te beginnen.

COVID-19 & DE VU

Ook de VU heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om onderwijs zo veel mogelijk door te laten gaan. In het nieuwe academisch jaar is dat niet anders. Ben je benieuwd wat voor effect de coronacrisis heeft op studeren? Je vindt meer informatie over hierover op onze regelmatige bijgewerkte pagina’s over het onderwerp.

VEELGESTELDE VRAGEN

Een aantal vragen komt regelmatig terug. Van intekenen tot introductie: hier vind je antwoord.