14 July, 2018 - Workshop ‘Being-centered Leadership: Finding Space to Lead’

How to draw from my innermost Being to find clarity to lead myself and others.

The Being-centered Leadership team: Prof. Louis W. (Jody) Fry, PhD, Vanessa Prins, M.A. and Eleftheria Egel, PhD.

Saturday July 14, 2018. 9:00 AM-5:00 PM,  Leidseplein 33, Amsterdam.

For any questions you can contact SERVUS (servus.sbe@vu.nl) or the Being-centered Leadership team at: beingcenteredleadership@gmail.com
SERVUS students get 100 euro enrollment reduction.

12 October, 2018 - Masterclass: The Gentle Art of Helping

afb_TGAOH12okt2018

In this one-day masterclass by dr. Meindert Flikkema, you will learn how you can help others through humble inquiry.

Programme and more information

Registration
Registration by 1 October, 2018 via servus.sbe@vu.nl

This videoclip captures the spirit of our Masterclass of 8 June 2017:

7 December 2018 - Masterclass Culturele Duurzaamheid: "Van statushouder naar talent"

SERVUS 7 december masterclass

In samenwerking met The Room of Listening die afgelopen jaren ‘De Stadscoalitie methodiek’ ontwikkelde, organiseert SERVUS deze Masterclass voor beleidsmedewerkers van Nederlandse gemeenten. De Stadscoalitie methodiek brengt ondernemende nieuwkomers, zoals vluchtelingen, in contact met Nederlandse vakgenoten. De Stadscoalitie methodiek is ontwikkeld in de gemeente Leidschendam-Voorburg en vormt een inspiratiebron voor andere gemeenten. Nieuwe en gevestigde vak- en stadsgenoten worden op een gelijkwaardige manier met elkaar verbonden. Talent, vakmanschap en wederkerigheid vormen het hart. Deze aanpak creëert werk, een sociaal netwerk en biedt mogelijkheden tot nieuw ondernemerschap en talentontwikkeling.

Meer informatie in de flyer: SERVUS Masterclass Culturele Duurzaamheid, 7 december 2018

Tijd en locatie
Vrijdag 7 december 2018