Aanbod voor alumni

Als alumnus van de School of Business and Economics kan je gebruik maken van verschillende diensten en services van de universiteit. Zo kan je vanuit huis academische artikelen blijven raadplegen, loopbaantrainingen volgen of jezelf verder ontwikkelen via het aanbod van de VU Center for Executive Education.

Maak kosteloos gebruik van de loopbaandiensten van SBE Career Services tot een jaar na  afstuderen. Ben je al langer afgestudeerd? Dan kun je gebruik maken van de diensten van VU Alumni Relations. Hier tref je een volledig overzicht.

Coaching en advies
Volg gratis loopbaancoaching of krijg feedback op je cv en motivatiebrief. Tot een jaar na afstuderen.

Workshops
Volg workshops over LinkedIn, netwerken of train je interviewvaardigheden.

Aanbod VU Alumni Relations
Als je langer dan een jaar bent afgestudeerd kun je gebruik maken van de loopbaanservices van VU Alumni Relations. Schrijf je in voor een Coach café of Lef op de Arbeidsmarkt.

De Vrije Universiteit is de universiteit voor professionals, die zich willen blijven ontwikkelen binnen en buiten hun vakgebied. Van postgraduate opleidingen tot docentprofessionalisering en maatwerktrainingen, op de campus of op locatie.
Na je masteropleiding kun je bij de VU postacademische opleidingen, cursussen en workshops volgen. Kies voor een hoge kwaliteit opleiding bij de VU Business School of kies voor een andere aanbieder van specialistisch onderwijs binnen de VU.

Post-graduate onderwijs School of Business and Economics
Bekijk het aanbod aan opleidingen binnen het Center for Executive Education

Andere opleidingen voor professionals
Bekijk het aanbod opleidingen voor professionals binnen de VU