Testimonial Ognjen

Op je opleiding leren ze je niet om jezelf te verkopen aan werkgevers - dat doen ze bij SBE Career Services


betrokken zijn - testimonial Ongjen foto squareOp de universiteit leer je brood te bakken, maar niet om het in de etalage te zetten. Dat laatste leer je bij Career Services. Voor alle duidelijkheid, we hebben het over een metafoor voor solliciteren.

Als sollicitatiecoach heb ik de workshops van SBE van de andere kant meegemaakt: als (gast) docent. Bij de workshops die we met DroomCarrière hebben gegeven, konden we een aantal hardnekkige sollicitatiemisverstanden en onzekerheden bij studenten wegnemen. Het geeft echt veel voldoening om jonge mensen  te kunnen behoeden voor fouten, die ik zelf heb gemaakt en hen te laten profiteren van mijn kennis van de arbeidsmarkt en solliciteren. Ik had die kennis graag zelf 10 jaar geleden gehad. 

Samen met de andere waardevolle workshops en intern aanwezige kennis levert Career Services een ongelooflijk nuttige bijdrage aan de start van je carrière. De inside tips, contacten en ervaringen die je er kunt halen, maken dat je met een voorsprong aan je loopbaan kunt starten. Wij komen met DroomCarrière wat ons betreft zeker terug voor meer workshops. Dus wie weet tot ziens!

Ognjen Soldat, mede-oprichter DroomCarrière, alumnus Bedrijfswetenschappen