Testimonial Valeriya

Het geeft heel veel energie om anderen te helpen en aan het denken te zetten


betrokken zijn - testimonial Valeriya fotoHet is alweer vier jaar geleden dat ik mijn ‘werkavontuur’ begon, maar het contact met de VU is er nog steeds! In mijn eerste jaren speelde ik een actieve rol bij het selecteren van bestuursleden voor faculteitsvereniging Aureus en het organiseren van een alumni- event. Sinds een jaar ben ik op een andere manier betrokken bij de School: vanuit mijn ervaringen als Finance-student en mijn expertise in mijn huidige baan bij Werving- & Selectiebureau YER spreek ik met studenten over hun toekomstmogelijkheden ‘jobwise’, o.a. tijdens een masterintroductie. Ook adviseer en coach ik ze tijdens sollicitatietrainingen en een workshop “Working in Finance”.

In het komende jaar hoop ik weer actief te kunnen bijdragen aan de oriëntatie en de voorbereiding van studenten op de arbeidsmarkt. Ik kijk er nu al naar uit om met Career Services te kunnen sparren over nieuwe concepten. Het geeft namelijk niet alleen heel veel energie om anderen te helpen en aan het denken te zetten. Elke keer als ik het hoofdgebouw binnenstap, word ik overspoeld door warme herinneringen aan de gezellige studententijd die deze instelling me heeft gegeven, en aan mijn volwassen worden en  ontwikkelingen in die periode.

Tijdens mijn uitwisseling in Amerika, mede mogelijk gemaakt door het International Office,  heb ik niet alleen een onvergetelijke tijd gehad, maar ook gezien hoe mooi een band kan zijn tussen alumni en universiteit. Ik hoop dat we dat hier ook steeds meer krijgen.

Ik weet zeker dat iedere alumnus iets unieks kan bijdragen. Ik geloof ook dat de VU iets aan elke alumnus kan bijdragen. Wat precies is voor iedereen anders, maar zeker de moeite waarde om te ontdekken!

Valeriya Dovator, Consultant Finance & Risk bij YER, alumna MSc Finance