Contact met studenten

Career Services faciliteert en organiseert ontmoetingen tussen werkgevers en studenten. Mogelijkheden voor u om in contact te komen met studenten van de School of Business and Economics zijn:

Netwerk en recruitment events

Door het jaar heen organiseren we events waar studenten van een specifieke masteropleiding kunnen kennismaken met werkgevers. Dit is een ideale manier om studenten in een informele sfeer over uw organisatie te informeren. Evenementen die in 2018-2019 weer gaan plaatsvinden zijn onder andere Careers in Marketing, Careers in Business Administration en Careers in Finance. Er kan een kleine bijdrage in de kosten worden gerekend afhankelijk van de kostprijs voor zaalhuur en catering.

Impressie blokje
"Een geslaagd evenement, voor herhaling vatbaar!"
Een impressie van het event Careers in Finance

Skills en career workshops aan studenten

Daarnaast is het mogelijk met studenten kennis te maken in een van onze praktijkgerichte workshops voor studenten. 

Ace the interview
Speciaal voor masterstudenten organiseren we gedurende het jaar interviewtrainingen. Deze training geven we samen met een gastrecruiter. De recruiter heeft korte oefeninterviews met enkele studenten en geeft feedback. Daarnaast geeft de recruiter tips vanuit zijn/haar eigen ervaring. Meer informatie vindt u hier

Recruiters van onder andere KLM, Unilever, NN Investment partners, Bol.com, Vice Media en Nike gingen u voor. “Een echte win-win kans: fijn om behulpzaam te kunnen zijn bij een goede voorbereiding op sollicitatiegesprekken, en al inzicht te krijgen wie er voor ons interessant kan zijn”

Crack the case
Deze training geven we in het voorjaar voor verschillende studentgroepen: Management Consulting, Finance en een open sessie voor alle 3e jaars BSc en MSc studenten. De training kan samen met een bedrijf gegeven worden, waarbij het bedrijf een oefencasus aanlevert en/of studenten feedback geeft op hun behandeling van de case.

Download de flyer voor een overzicht van onze diensten