Bedrijven en samenwerking

De School of Business and Economics (SBE) verzorgt hoogwaardig onderwijs en excellent onderzoek in de bedrijfskunde en economie met een impact op de maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen van onze tijd. Om een goede aansluiting te hebben op de praktijk werken wij op diverse manieren samen met het beroeps- en bedrijfsleven uit de publieke en private sector. Bij samenwerking kunt u denken aan onderzoeksinitiatieven, het aanbieden van businesscases, het geven van gastcolleges of het deelnemen aan carrière-evenementen om onze studenten te leren kennen.

Onderzoeksmogelijkheden

Het Amsterdam Business Research Institute (ABRI) is het bedrijfskundige onderzoeksinstituut van de School of Business and Economics. Naast toponderwijs richt het instituut zich op hoogstaand academisch onderzoek naar een breed scala aan bedrijfskundige onderwerpen, waarin ook vaak wordt samengewerkt met publieke en private organisaties zoals ABN AMRO, Deloitte, KPMG, Continental AG en (regionale) overheden. ABRI is door de meest recente evaluatie van QANU beoordeeld als ‘zeer goed’ voor kwaliteit en relevantie en als ‘excellent’ voor levensvatbaarheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr N.M. Konijn (n.m.konijn@vu.nl).

Ontmoet onze studenten

Gedurende het academische jaar organiseert SBE Career Services verschillende evenementen, zoals workshops en carrière-evenementen. Dit zijn geweldige gelegenheden om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten, uw talentennetwerk uit te bouwen of stagiaires en afstudeerders te werven. Bovendien kunt u zich aanmelden bij ons online career platform om uw vacatures, evenementen en stagemogelijkheden bij alle studenten van de School of Business and Economics te promoten. Voor een nog breder aanbod aan mogelijkheden voor samenwerking, kunt u ook kijken naar de talrijke activiteiten van de SBE-studieverenigingen Aureus en Kraket.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden? Maak contact met onze studenten, of neem direct contact op met SBE Career Services.