30-10-2014

13.30-15.00

Vrije Universiteit

Pesten op het werk

Laura Willemse (Stichting Pesten op de werkvloer), Bob Heeren (RWV Advocaten) en Marius Rietdijk (VU ADRIBA)

Marius Rietdijk (VU ADRIBA)

School of Business and Economics

Economie

Symposium / Seminar

Pesten op de werkvloer is een groot probleem: in 2012 gaven 831.000 mensen aan te worden gepest op het werk. Pesten veroorzaakt niet alleen slachtoffers, maar ook hoge kosten voor de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan ziekteverzuim en werknemers die minder goed presteren dan ze zouden kunnen.

In het seminar van de Stichting Pesten op de werkvloer en het Aubrey Daniels Research Institute for Behavior Analysis (ADRIBA) van de VU wordt een concreet stappenplan gepresenteerd om effectief met pesten om te gaan.

Het seminar is geschikt voor iedereen die geconfronteerd wordt met pesten op het werk en voor iedereen die een positieve bedrijfscultuur wil stimuleren.

Aanmelden, programma en kosten

empty