Open Avond SBE Executive Education

School of Business and Economics

Economie

Voorlichtingsactiviteit

Overweeg je een volgende stap in je carrière? Op zoek naar meer inhoudelijke diepgang? The School of Business and Economics biedt Executive Education-programma’s voor professionals aan waarbij de interactie tussen theorie en praktijk en tussen studenten en docenten vooropstaat. Wetenschappers en experts combineren in de programma’s hun stevige academische achtergrond met veel praktijkervaring, waarmee je verzekerd kunt zijn van de praktische relevantie en toepasbaarheid van het onderwijsmateriaal. Kom tot nieuwe inzichten en denkwijzen, wordt nieuwsgierig naar wat ons dagelijks beweegt en verwerf nieuwe vaardigheden waarmee je aan de slag kunt met de vraagstukken en uitdagingen van de dagelijkse realiteit.

Benieuwd naar de opleidingen die Executive Education aanbiedt? Kom naar onze open avond op donderdag 28 november. Op deze avond ontmoet je hoogleraren, docenten en wetenschappers van de diverse programma’s ontmoeten. Meld je aan voor presentaties of stel ons je brandende vragen tijdens de avond. Tijdens de ontvangst staan we voor je klaar met koffie en een broodje.

Meld je hier aan of bekijk hier het hele programma.