VU Bachelordag 4 november

Op zaterdag 4 november vindt de VU Bachelordag plaats, het moment om als scholier kennis te maken met de VU en al haar bacheloropleidingen.

09-10-2017 | 8:52

We nodigen je van harte uit om tussen 08.45 – 16.45 de VU campus te bezoeken. Tijdens de Kick-off vertellen we je graag meer over de VU en zal universitair hoofddocent Pieter van Beukering laten zien hoe klimaat en duurzaamheid als belangrijke maatschappelijke thema’s deel uitmaken van ons onderwijs en de toekomstige arbeidsmarkt.

Tijdens de vijf informatierondes ga je langs bij je favoriete opleidingen. Zie jij jezelf al studeren in het buitenland? Tijdens de informatiesessies van ons international office kom je alles te weten over onze samenwerking met universiteiten wereldwijd. Twijfel je nog over je studiekeuze? We helpen je graag op weg bij één van de studiekeuze workshops.

Vergeet trouwens niet om nog wat ruimte over te laten om de informatiemarkt te bezoeken. Daar vind je namelijk naast de stands van alle opleidingen ook informatie over wonen in Amsterdam, aanmelden bij de VU, studeren met een beperking, ons sportcentrum, cultuurcentrum Griffioen, de VU photo booth en vele andere interessante stands. Stel gerust al je vragen aan onze studenten of medewerkers, ze helpen je graag!

Kijk voor het volledige programma en meer informatie op www.vu.nl/bachelordag. Daar vind je ook het aanmeldformulier. Laat op Facebook weten of je komt, je bent dan direct op de hoogte van het laatste nieuws.