De 5 must-do’s op Bachelordag op de VU

Ben jij morgen aanwezig op onze Bachelordag? Wil je ontdekken welke studie bij jou interesses past, voelen hoe het is om rond te lopen op een universiteit of kijken wat de campus je te bieden heeft? Het kan allemaal! Met het uitgebreide programma hoef je je geen moment te vervelen. Wat mag je echt niet missen? Wij zetten de 5 must-do’s voor je op een rijtje!

08-02-2019 | 16:52

1.    De Kick-off.
Natuurlijk begin je de dag bij de kick-off in de Aula. Met een lekker kopje koffie luister je naar verhalen van studenten die studeren op de VU. Zij vertellen je niet alleen waarom zij voor hun studie gekozen hebben, maar ook hoe zij buiten de collegebanken bezig zijn met hun studie. 


2.    De informatiemarkt.
Tijd om te kijken welke opleiding bij jou past. Op de informatiemarkt staan onze studenten klaar om al je vragen te beantwoorden. Wil je weten wat voor vakken je krijgt als je International Business Administration gaat studeren? Of welk beroep je later kunt uitoefenen als je de studie Bedrijfskunde kiest? Op de informatiemarkt vind je antwoord op al je vragen. 


3.    Lunchen bij een foodtruck.
Van al die vragen stellen krijg je trek. Tijd voor een lekkere lunch! Verspreid door de VU vind je foodtrucks en kraampjes waar je iets lekkers kunt halen. Scoor een lekkere tosti bij de Tostibus of hop voor een vegetarische maaltijd langs  foodtruck Chop Chop. Heb je zin in een lekkere snack? Pofferdory verzorgt de lekkerste poffertjes!  

 
4.    Taster Lecture Economics and Business Economics.
Wil je te weten komen wat je gaat leren als je de studie ‘Economics and Business Economics’ kiest? Kom dan naar het  proefcollege, waar  je een goede indruk van de studie krijgt. 


5.    Workshop ‘De knoop doorhakken’.
Ga jij dit jaar afstuderen en wil jij binnenkort al je studiekeuze maken? Sluit de dag dan af met de workshop ‘De knoop doorhakken’. Door middel van een aantal opdrachten denk je goed na over je keuze en kan je een studie kiezen die écht bij je past.

Klik hier voor het volledige programma.