Online variant masterprogramma Finance van start in september

Vanaf de start van het nieuwe academisch jaar 2020-2021, biedt de School of Business and Economics studenten de mogelijkheid om het masterprogramma Finance volledig online te volgen.

08-05-2020 | 11:16

De master is al jaren de best beoordeelde Finance master van Nederland. Door de huidige coronacrisis is besloten om de opleiding nu ook volledig online aan te bieden. De online master loopt parallel aan de huidige master. Hoogleraar Remco Zwinkels: “We merkten dat er nu veel onzekerheid is onder studenten. We wilden hen de zekerheid bieden dat je nog steeds een volledige masteropleiding Finance gewoon kunt volgen. Online dan wel offline.”

Studenten kunnen op gezette tijden twee keer per jaar switchen tussen het online en (deels) offline programma. Het eerste semester kan volledig online worden gevolgd, om in het tweede semester over te stappen naar offline, én andersom. De continuïteit van het programma is daarmee ook gegarandeerd. Door deze online variant aan te bieden naast het huidige (offline) programma, weten studenten bij het starten van de master wat ze de komende maanden kunnen verwachten. Het programma biedt daarmee studenten ook nu een inhoudelijke sterk én plezierige leerervaring aan de Vrije Universiteit.

Je vindt meer informatie over de (online) Finance master op de opleidingspagina.