De School of Business and Economics verwelkomt alle (internationale) studenten!

We leven in onzekere tijden. Daarom is juist nu duidelijkheid belangrijker dan ooit. De Vrije Universiteit zet zich volledig in voor de uitvoering van ons onderwijs, waarbij we alles op alles zetten om de continuïteit en kwaliteit te garanderen, zowel online als offline. Ondanks de uitdagingen waar we nu voor staan. En ook in september blijven we dat gewoon doen.

Overweeg je te studeren aan de Vrije Universiteit?

Mooi. Bij ons ben je aan het goede adres voor kwalitatief hoogstaand onderwijs, gegeven vanuit onze kernwaarden: open, persoonlijk en verantwoordelijk.

We hebben een pagina opgesteld met veelgestelde vragen voor aankomende (internationale) studenten.

Wil je meer weten over bijvoorbeeld huisvesting, Amsterdam, welke regelingen er zijn of hoe het zit met collegegeld? Daar hebben we, net zoals altijd, gewoon antwoorden op. Meer informatie over de VU, studeren en alles daaromheen vind je overzichtelijk op een pagina.

Wil je meer weten over een specifieke opleiding?

Binnenkort kun je online activiteiten en sessies volgen! Houd onze pagina’s in de gaten voor meer informatie of schrijf je alvast in voor proefstuderen en meelopen.

Ben je benieuwd welke opleidingen de School of Business & Economics aanbied?
Bekijk onze Bacheloropleidingen
Bekijk hier onze Masteropleidingen

Hoe zit het met aanmelddeadlines, etc.?

We hebben de aanmelddeadlines voor alle opleidingen verlengd, zowel voor Bachelor- als Masteropleidingen.

Bacheloropleidingen
De aanmelddeadline voor EU/EEA studenten is verlengd van 1 mei tot 1 juni.
De aanmelddeadline voor non-EU/EEA studenten is verlengd van 1 april tot 1 mei.

Masteropleidingen
De aanmelddeadline voor non-EU/EEA studenten is verlengd van 1 april tot 1 mei.
De aanmelddeadline voor EU/EEA studenten blijft hetzelfde (1 juni).

Wil je meer weten over hoe de Vrije Universiteit omgaat met de coronacrisis?

Bekijk dan deze regelmatig bijgewerkte pagina’s over het onderwerp.

Benieuwd hoe het studentenleven aan de VU er eigenlijk uit ziet?

Onze Instagram is de ideale plek om in contact te komen met onze hechte VU Community. Volg ons!