VU Matching School of Business and Economics 2018

 

Het is belangrijk dat je een studie kiest die goed bij je past. Naast het oriënteren op de website, het bezoeken van voorlichtingsdagen en verdiepende activiteiten, helpt VU Matching je met het maken van een goede keuze. Voldoet de opleiding aan je verwachtingen? En heb je de juiste interesses en capaciteiten? Door grondig te checken of je de juiste keuze hebt gemaakt, vergroot je de kans om je opleiding succesvol te doorlopen. VU Matching bestaat uit het invullen van de digitale VU matchingsvragenlijst en deelname aan de VU matchingsactiviteit. Voor de opleidingen Economie en Bedrijfseconomie, Econometrie en Operationele research (ook voor specialisatie Econometrics and Data Science), Bedrijfskunde en International Business Administration (vanaf studiejaar 2018-2019) is VU Matching verplicht.

VU matchingsactiviteit

De VU matchingsactiviteit vindt plaatst in de periode 31 mei tot en met 12 juni 2018 (de data per opleiding volgen binnenkort).

De matchingsactiviteit is verplicht, als je niet aanwezig bent kun je je niet inschrijven voor de opleiding. Na afloop van de matchingsactiviteit krijg je een advies. Als je je hebt aangemeld voor 1 mei 2018, is dit advies niet bindend. Heb je je na 1 mei aangemeld, dan is het advies bindend. Lees hier meer over VU Matching.