VU Matching School of Business and Economics 2020

 

Het is belangrijk dat je een studie kiest die goed bij je past. Naast het oriënteren op de website, het bezoeken van voorlichtingsdagen en verdiepende activiteiten, helpt VU Matching je met het maken van een goede keuze. Voldoet de opleiding aan je verwachtingen? En heb je de juiste interesses en capaciteiten? Door grondig te checken of je de juiste keuze hebt gemaakt, vergroot je de kans om je opleiding succesvol te doorlopen. VU Matching bestaat uit het invullen van de digitale VU matchingsvragenlijst en deelname aan de VU matchingsactiviteit. Voor de opleidingen Economie en Bedrijfseconomie, Econometrie en Operationele research (ook voor specialisatie Econometrics and Data Science), Bedrijfskunde en International Business Administration is VU Matching verplicht.

VU matchingsactiviteit

In verband met het coronavirus/ COVID19 zijn de matchingsactiviteiten aangepast.

Bedrijfskunde: komt te vervallen
Economie en Bedrijfseconomie: wordt niet meer op de campus aangeboden, de gehele matchingsactiviteit vindt online plaats.
Econometrie en Operationele research: de gehele matchingsactiviteit vindt online plaats.
Econometrie en Operationele research, spec. Econometrics and Data Science: de gehele matchingsactiviteit vindt online plaats.
International Business Administration: de gehele matchingsactiviteit vindt online plaats.

Klik op de link van de betreffende opleiding voor uitgebreide informatie over VU Matching.

De matchingsactiviteit is voor alle hierboven genoemde opleidingen verplicht, als je niet aanwezig bent, kun je je niet inschrijven voor de opleiding. Na afloop van de matchingsactiviteit krijg je een advies. Als je je hebt aangemeld voor 1 juni 2020, is dit advies niet-bindend. Heb je je na 1 juni aangemeld, dan is het advies bindend.