Inschrijving en kosten

 
Aanmelding 

Aanmelding voor deelname aan de cursus Diploma CMA Part 1 dient uiterlijk 1 september plaats te vinden. Voor de cursus Diploma CMA Part 2 is de uiterste aanmelddatum 1 april. U kunt zowel in september als in april met de opleiding beginnen. 

Het aanmeldingsformulier voor CMA Part 1 en/of CMA Part 2 van de cursus Diploma CMA kunt u per mail versturen naar: cma.feweb@vu.nl


NB: De aanmelding voor de cursussen staat los van de aanmelding voor het examen. Een kandidaat dient zich tijdig aan te melden bij het ICMA voor deelname aan het CMA-examen.

   

 
 
Kosten Diploma CMA

De kosten van de cursussen CMA Part 1 en CMA Part 2 als onderdeel van de cursus Diploma CMA aan de VU bedragen €975 per deel. 

CMA Part 1: Financial Reporting, Planning, Performance and Control€975*
CMA Part 2: Financial Decision Making€975*

 * Prijswijzigingen onder voorbehoud

Voor het examen kunt u gebruik maken van de Gleim CMA review books. Indien u de cursus volgt, zijn deze boeken voor €150* per deel via de CMA opleiding te verkrijgen. 

Naast het review boek van Gleim wordt tijdens de colleges gebruik gemaakt van nog twee tekstboeken. Deze boeken kosten ongeveer €75 per stuk en kunnen worden aangeschaft bij de VU-boekhandel.De kosten voor de cursus Diploma CMA bestaan uit cursusgelden. Indien u het examen wilt doen dient u rekening te houden met extra kosten.


Kosten IMA 
Indien u het CMA examen wilt doen, moet naast de cursusgelden rekening gehouden worden met extra kosten bij het IMA. Deze kosten zijn als volgt:

IMA Lidmaatschap (inclusief eenmalig administratiekosten à $15)$245*
CMA Entrance Fee$250*
Examengeld CMA Part 1$415*
Examengeld CMA Part 2$415*
 

De betalingen naar Amerika moeten per creditcard plaatsvinden.

Voor het examen kunt u gebruik maken van de Gleim CMA review books. Indien u de cursus volgt, zijn deze boeken voor €150* per deel via de CMA opleiding te verkrijgen. Naast de Gleim CMA review books zijn voor het examen twee tekstboeken verplicht. De kosten hiervan bedragen ongeveer €100 per tekstboek. Deze kunnen worden aangeschaft bij de VU-boekhandel.

 

* Prijswijzigingen onder voorbehoud