Inschrijving en kosten

Aanmelding
Voor het maken van een afspraak voor een toelatingsgesprek kun je contact opnemen met het secretariaat van de Controllersopleiding:
Telefoon 020 598 6035
Email: controllers.feweb@vu.nl

Na het toelatingsgesprek kun je je tot 15 augustus 2017 inschrijven door het insturen van het aanmeldingsformulier. Dit formulier ontvang je automatisch na het toelatingsgesprek en kan ook worden opgevraagd bij het secretariaat. Om tijdig in bezit te komen van studiegids, literatuurlijsten, roosters, etc. verzoeken wij je het inschrijfformulier bij voorkeur vóór 1 augustus in te sturen.

Collegegeld
Het collegegeld voor de postgraduate controllersopleiding is in totaal € 19.950 per september 2017, en wordt gefactureerd in twee jaarlijkse termijnen van € 9.975. Dit bedrag is inclusief de kosten voor het start- en slotseminar, maar exclusief de kosten voor readers en caserechten (€250 per jaar).

De opleiding is in 2 jaar af te ronden. Mocht het desondanks nodig zijn om voor een derde jaar te worden ingeschreven dan wordt daar €695 per jaar voor in rekening gebracht.

Mits de opleiding binnen 2 1/2 jaar wordt afgerond is begeleiding bij het afstudeeronderzoek in het collegegeld inbegrepen. Is de opleiding niet binnen 2 1/2 jaar afgerond en is ook na die tijd nog begeleiding nodig dan wordt dit apart in rekening gebracht (€995).