VUrORE

VUrORE is de Studievereniging van de Postgraduate Opleiding IT Audit, Compliance & Advisory van de Vrij Universiteit Amsterdam. De studenten en afgestudeerden van de Postgraduate Opleiding IT Audit, Compliance & Advisory van de Vrije Universiteit Amsterdam zijn automatisch lid van VUrORE. De belangenbehartiging van de studenten wordt vormgegeven door de studiecommissie. In deze studiecommissie participeren studenten en afgestudeerden.

Hoe word je lid en wat kost het?
De VUrORE bestaat uit studenten en afgestudeerden van de Postgraduate Opleiding IT Audit, Compliance & Advisory van de Vrije Universiteit in Amsterdam. Iedereen die de studie gevolgd heeft aan de VU of ingeschreven staat, is automatisch lid. Het lidmaatschap is gratis. Alleen studenten en afgestudeerden kunnen lid worden van de vereniging. Lezingen en studieavonden van VUrORE staan open voor alle leden en leden van NOREA regio Amsterdam. Voor deze activiteiten dient iedereen zich apart aan te melden. Contactgegevens van VUrORE zijn bij het secretariaat van de opleiding op te vragen.

Informatie over VUrORE
Informatie over VUrORE is te verkrijgen op de website: http://www.vurore.nl

Secretariaat
Informatie over VUrORE en het lidmaatschap is ook te verkrijgen bij het secretariaat van de Postgraduate Opleiding IT Audit, Compliance & Advisory

Adres
Secretariaat PGO IT Audit, Compliance & Advisory
Kamer HG 6A-51
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam
Tel 020 – 598 6055
E-mail info@vurore.nl
Website http://www.vurore.nl