parttime Master of Science Verandermanagement

Toelating

Vooropleidingsniveau en werkervaring 
Studenten met een voltooide WO masteropleiding in een economische, bedrijfskundige, technische of sociale discipline en tenminste drie jaar relevante werkervaring zijn direct toelaatbaar tot de opleiding.

Deficiëntie in werkervaring 
Studenten die niet beschikken over minimaal drie jaar relevante werkervaring in een voor het vakgebied relevante functie, zijn niet toelaatbaar. Deze werkervaring is noodzakelijk om voldoende praktijkervaring, -kennis en –referentie te hebben opgebouwd, nodig om te kunnen deelnemen aan de voor de opleiding kenmerkende inspanningen, discussies en opdrachten op het snijvlak van ‘science’ en ‘practice’.

Deficiëntie in vooropleidingsniveau 
Studenten die niet beschikken over een voltooide WO masteropleiding in een economische, bedrijfskundige, technische of sociale discipline zijn deficiënt. Afhankelijk van hun vooropleiding zijn zij niet toelaatbaar dan wel toelaatbaar na het voltooien van een pre-master. Zo zullen kandidaten met een hbo-bachelor graad in economische, bedrijfskundige, technische of sociale discipline toelaatbaar zijn na het voltooien van een vastgesteld pre-masterprogramma. Studenten die beschikken over een WO bachelor in de genoemde disciplines zullen minimaal een pre-mastervak op het gebied van onderzoeksmethoden moeten compenseren.

Het volledige pre-masterprogramma omvat 28EC.

Toelatingsprocedure 
Een intakegesprek maakt onderdeel uit van de toelatingsprocedure. Tijdens de intake zal ook uw persoonlijke pre-masterprogramma worden vastgesteld. Voor het plannen van een intakegesprek kunt u contact opnemen met Lilian Dekker van het opleidingssecretariaat (per mail l.dekker@vu.nl of telefonisch en 06-23519129).