Studie kiezen?

studiekiezen

Na het eindexamen ligt er een wereld van kennis voor je open. Je kunt nog bijna alle kanten op. De vraag is alleen welke kant. Want kiezen is niet altijd gemakkelijk. Toch is het heel belangrijk meteen de juiste studie te kiezen. Dat scheelt veel tijd, geld en teleurstellingen.

Hoe maak je de juiste keuze?
Wil je een juiste studie kiezen, begin dan op tijd en neem de tijd. Oriënteer je breed en verzamel goede informatie. Bezoek de voorlichtingsdagen of lees de brochures. En ga naar de website van Studiekeuze123 waar een overzicht staat van alle bachelor- en masteropleidingen in Nederland. Op deze site kun je de studies eenvoudig vergelijken.

Waarom kiezen voor... 
Kijk op de opleidingspagina’s van van Economie en Bedrijfseconomie, Econometrie, Bedrijfskunde en International Business Administration om je meer te verdiepen in de studies van SBE. Hier vind je ook ervaringen van oud-studenten en lees je over welke vakken je krijgt.

Facebook - Faculteite der economische wetenschappen en bedrijfskundeTwitter - Faculteite der economische wetenschappen en bedrijfskundeYoutube- Faculteite der economische wetenschappen en bedrijfskunde