Studie kiezen?

studiekiezen


Na het eindexamen ligt er een wereld van kennis voor je open. Je kunt nog bijna alle kanten op. De vraag is alleen welke kant. Want kiezen is niet altijd gemakkelijk. Toch is het heel belangrijk meteen de juiste studie te kiezen. Dat scheelt veel tijd, geld en teleurstellingen.

Hoe maak je de juiste keuze?
Wil je een juiste studie kiezen, begin dan op tijd en neem de tijd. Oriënteer je breed en verzamel goede informatie. Bezoek de voorlichtingsdagen of lees de brochures. En ga naar de website van Studiekeuze123 waar een overzicht staat van alle bachelor- en masteropleidingen in Nederland. Op deze site kun je de studies eenvoudig vergelijken.

Waarom kiezen voor...
Om je enigszins op weg te helpen hebben we onder de knop 'waarom' alle argumenten om te kiezen voor Economie en Bedrijfseconomie, Econometrie, Bedrijfskunde en IBA voor je op een rijtje gezet. Hier kun je ook de webmovies bekijken die een beeld geven van de sfeer van onze faculteit. Foto-dagboeken vertellen iets over het leven als student dat je te wachten staat. Ook laten we een aantal oud-studenten van de SBE-School aan het woord over hun huidige werkomgeving.

Facebook - Faculteite der economische wetenschappen en bedrijfskundeTwitter - Faculteite der economische wetenschappen en bedrijfskundeYoutube- Faculteite der economische wetenschappen en bedrijfskunde