Open dagen

Bachelordag en masterdag

Tijdens de voorlichtingsdag kun je je breed oriënteren op de verschillende opleidingen van de School of Business and Economics (SBE). Wij organiseren voorlichtingsdagen voor onze Bacheloropleidingen en Masteropleidingen.

Bachelordag: zaterdag 4 november 2017
Masterdag: donderdag 7 december 2017

Of kom een keer proefstuderen >

Hier vind je meer informatie over de voorlichingsdagen van de postgraduateopleidingen.

Proefstuderen

Met Proefstuderen ervaar je hoe het is om Economie en Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Econometrie of International Business Administration aan de VU te studeren. Je loopt een dagje mee met de opleiding en volgt onder begeleiding van een student hoor- en werkcolleges op maat.

Deze dagen worden speciaal voor 5 en 6 vwo-leerlingen georganiseerd. Na het proefstuderen heb je een goede indruk van de opleiding en of deze aansluit bij jouw interesses en capaciteiten.

Aanmelden Proefstuderen

Contact

Nog meer vragen? Wil je meer weten voordat het nieuwe studiejaar begint? Neem dan contact op met de studieadviseur (e-mail: studieadviseur.sbe@vu.nl) Voor meer informatie over voorlichting en voorlichtingsdagen mail: contact@vu.nl

Facebook - Faculteite der economische wetenschappen en bedrijfskundeTwitter - Faculteite der economische wetenschappen en bedrijfskundeYoutube- Faculteite der economische wetenschappen en bedrijfskunde