SBE Career Services

Career Services is een centraal verbindingspunt voor studenten, alumni, werkgevers en de opleidingen van de School of Business and Economics. Wij brengen theorie en praktijk bij elkaar door netwerken tussen deze partijen te bouwen en onderhouden. Door middel van loopbaanactiviteiten leveren wij een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van SBE studenten en recent afgestudeerden tot gewilde professionals: zelfbewuste academici, die hun vaardigheden in een praktische setting kunnen toepassen.

Mail ons voor vragen of een nadere kennismaking.

Activiteiten

Loopbaan en stage
SBE Career Services levert loopbaan gerelateerde diensten voor alle studenten in de Bachelor en Masteropleidingen van SBE, tot één jaar na afstuderen. Dit betreft jaarlijks in totaal ongeveer 5000 studenten en recent afgestudeerden.

Bedrijven en samenwerking
SBE Career Services is een aanspreekpunt voor werkgevers die in contact willen komen met studenten of wetenschappelijk personeel voor stages/vacatures, loopbaan evenementen, een case of gastcollege.

Alumni
SBE heeft ongeveer 23.000 alumni. De School investeert in het opbouwen en onderhouden van een goede band met haar alumni. Het alumnibeleid van SBE concentreert zich op het opleidingsniveau.

Contact

Mail ons voor vragen of een nadere kennismaking.

Bezoek- en postadres
Vrije Universiteit Amsterdam
SBE Career Services, hoofdgebouw kamer 8A-53
De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam

Wil je ons telefonisch spreken? Stuur een email en we bellen je terug!
E careerservices.sbe@vu.nl